Skip to content

Sponsors - Villa Pardoes

Villa Pardoes is een initiatief van Stichting Natuurpark De Efteling. Villa Pardoes is ondergebracht in een zelfstandige stichting en heeft de CBF-Erkenning voor goede doelen. Het idee voor Villa Pardoes is gebaseerd op het succesvolle concept van de organisatie “Give Kids The World” dat in de Verenigde Staten ernstig zieke kinderen een vakantie aanbiedt.


In oktober 2000 is Villa Pardoes van start gegaan. Onze statuten vind u hier terug samen met het directiereglement. Inmiddels hebben we veel ervaring met het organiseren van onvergetelijk vakanties. We weten wat ernstig zieke kinderen en hun familie daar voor nodig hebben en bieden alle noodzakelijke faciliteiten. Samen staan we voor een zorgeloze week vakantie. 

Villa Pardoes is er trots op te melden dat het Keurmerk ‘Goed Geregeld’ voor een periode van vier jaar verlengd is, tot eind 2020. Organisaties die het NOV-keurmerk krijgen, kunnen op een objectieve manier laten zien dat zij het vrijwilligerswerk succesvol en aantrekkelijk hebben georganiseerd. Vrijwilligers weten dat ze binnen die organisaties  kunnen rekenen op voldoende mogelijkheden om zich met succes in te zetten. Voor financiers, samenwerkingspartners en klanten is het zinvol te weten dat de organisatie haar vrijwillige inzet goed heeft geregeld!