Skip to content

Scootmobiel huren

Heeft u plannen voor een gezellig uitje naar de Efteling of de Beekse Bergen, maar maakt de mobiliteit van uzelf of een van uw gezelschap leden u zorgen? Bij Scootpallet.nl bieden wij dé oplossing met onze scootmobiel verhuurservice. Indien u zelf niet over een scootmobiel beschikt of als het vervoeren ervan een probleem vormt, staan wij voor u klaar.

Scootmobiel huren: uw sleutel tot een zorgeloze dag

Een scootmobiel huren bij Scootpallet.nl betekent kiezen voor gemak en vrijheid. Onze scootmobielen zijn begrensd op 6 km/u, perfect voor een veilige en plezierige ervaring. Zelfs als u nog nooit eerder een scootmobiel heeft gebruikt, onze deskundige instructeurs geven u vooraf uitgebreide instructies. Zo geniet u optimaal van uw dag zonder zorgen.

Wij bieden robuuste scootmobielen aan van het gerenommeerde merk Sunrise Medical Sterling Elite, voorzien van alle gemakken zoals een kruk steun houder. Op verzoek kunnen we zelfs een beensteun toevoegen, zodat uw comfort gegarandeerd is.

Selecteer de gewenste locatie

Selecteer de gewenste datum

Maak de reservering compleet

Service op maat

Na uw reservering zorgen wij ervoor dat de scootmobiel klaarstaat op uw gewenste locatie bij aankomst. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook flexibiliteit voor uw plannen. Bij een huurperiode van meerdere dagen voorzien we u van een acculader, zodat uw scootmobiel elke ochtend klaar is voor een nieuwe dag vol avonturen.

Bijzonder aanbod: Bezoekers die elders in Kaatsheuvel overnachten, kunnen eenvoudig een scootmobiel bij ons huren voor één of meerdere dagen. Gasten van Villa Pardoes genieten van een gratis scootmobiel gedurende hun verblijf.

Geen verborgen kosten

Bij Scootpallet.nl komt u niet voor verrassingen te staan. Wij hanteren geen bijkomende kosten of borg, wat betekent dat u met een gerust hart een scootmobiel kunt huren. Uw mobiliteit en gemak staan bij ons voorop.

Ophalen Efteling

Het is mogelijk om gehuurde scootmobielen op te halen op verschillende locaties in het pretpark in Kaatsheuvel. De afhaallocaties zijn:

 • Busparkeerplaats
 • Kiss & Ride
 • Bosrijk
 • Loonsche Land
 • Efteling Hotel
 • Landal Greenparks
 • Guesthouse Hotel
 • Alle B&B in Kaatsheuvel

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze service als u op een andere locatie in Kaatsheuvel verblijft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het is mogelijk om onze scootmobielen vanaf 09:00 uur op te halen bij de locaties Bosrijk, Loonsche Land en Efteling Hotel. Voor Landal Greenparks, Guesthouse Hotel, alle B&B in Kaatsheuvel en andere verblijflocaties in Kaatsheuvel is het mogelijk om vanaf 10:00 uur uw gereserveerde scootmobiel op te halen.

Ophalen Beekse Bergen

Het is mogelijk om scootmobielen op te halen en terug te brengen op verschillende locaties in de Beekse Bergen. De ophaallocaties zijn:

 • Safaripark
 • Safari Resort
 • Safari Hotel
 • Lake Resort

Voor alle locaties van Beekse Bergen is het vanaf 10:00 uur mogelijk om uw gereserveerde scootmobiel te laten leveren.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over het huren van een scootmobiel bij Scootpallet.nl.

Bij een huur van meerdere dagen zit er een lader bij de scootmobiel, zodat u de scootmobiel de volgende dag weer volop kunt gebruiken.

Ja, dit kost €5,00 extra per dag.

Vanaf 16 jaar mag je een scootmobiel huren.

Ja, de gehuurde scootmobielen zijn verzekerd.

Ja, deze verhuren wij ook. Dit zijn deelbare scootmobielen die in een auto passen.

Nee, per dag. Dit betekent dat de gehuurde scootmobiel uiterlijk een uur na sluitingstijd ingeleverd moet worden op de laatste dag van reservering.
Wat kost het huren van een scootmobiel voor meerdere weken?
We kunnen een aangepaste prijs hanteren voor een speciale periode. Vraag naar de mogelijkheden door ons een e-mail te sturen naar [email protected].

Dat is niet erg. Denk er wel aan om ons dan te bellen op (+31) 0644 50 60 70.

Dit kan op de locatie waar u deze hebt ontvangen. We vragen u om een half uur voor het inleveren te bellen naar (+31) 0644 50 60 70.

Wij kunnen deze leveren bij de bussen parkeerplaats en bij de Kiss & Ride.

Dit mag tot een uur na sluitingstijd van het park of anders overeengekomen.

Dit kan enkel op aanvraag. Dit kan door ons een e-mail te sturen naar [email protected]. We zullen zo snel als mogelijk reageren op uw e-mail.

Ja, wij bieden ook scootmobielen aan tot 200 kilogram. Deze zijn €10,00 duurder per dag.

Ja, als u door bijvoorbeeld het herstel van een blessure of een operatie tijdelijk een scootmobiel wilt huren, kan dit. Wij kunnen, zolang de voorraad strekt, binnen 48 uur leveren.

Reserveer gemakkelijk uw scootmobiel

Een scootmobiel huren is bij Scootpallet.nl zo geregeld. Vul eenvoudig het aanvraagformulier hieronder in. Hierna ontvangt u snel en automatische bevestiging van uw reservering. In deze bevestiging staan onder andere de gereserveerde datum en tijdstip benoemd. Voordat de reservering volledig is, dient u online te betalen (via iDeal).

Tijdelijk een scootmobiel nodig, door bijvoorbeeld het herstel van een blessure of een operatie? Zolang de voorraad strekt, kunnen wij snel binnen 48 uur leveren.

Scootpallet.nl is uw betrouwbare partner voor het huren van een scootmobiel. Wij kijken ernaar uit om u te helpen genieten van een onbezorgd en comfortabel uitje.

Scootmobiel huren voor meerdere dagen

Het is ook mogelijk om meer dagen een scootmobiel te huren dan in bovenstaande tabel wordt aangegeven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt hiervoor het contactformulier op deze website invullen of ons bellen op telefoonnummer +31 (0)6 44 50 60 70.

Back To Top