Skip to content

Huur een scootmobiel in Beekse Bergen

Een dagje naar Beekse Bergen met de hele familie is een fantastisch uitje. Hier worden
herinneringen voor het leven gecreëerd! Wanneer een familielid niet goed ter been is, zou
het natuurlijk enorm jammer zijn als diegene niet deel kan nemen aan dit uitstapje. 

Gelukkig kunt u via Scootpallet een scootmobiel huren voor gebruik in Beekse Bergen!

Scootmobiel huren in Safaripark Beekse Bergen

Een scootmobiel past niet gemakkelijk in de auto. Wanneer u deze nodig heeft omdat u
wellicht slecht ter been bent, zijn uitstapjes dan ook een uitdaging. Gelukkig kunt u voor gebruik in Beekse Bergen een scootmobiel huren, van Scootpallet. Zo is het mogelijk om toch deel te nemen aan deze leuke familiedag. 

Scootpallet.nl zet niemand buiten spel!

U dient het mail adres 2 maal in te voegen. In beide gevallen exact hetzelfde.

Alle selectie velden dienen ingevuld te worden.. Controleer de velden a.u.b.

Beekse Bergen ontdekken per scootmobiel

Beekse Bergen bestaat uit een Safaripark, Speelland, Vakantiepark, en Safari Resort. Veel mogelijkheden om leuke dingen te doen, voor de hele familie. Immers, de mooiste momenten beleef je samen.
Het park is behoorlijk ruim opgezet, wat een uitdaging kan zijn voor mensen die slecht ter been zijn, of niet te lang kunnen staan of lopen. En uw eigen scootmobiel past lang niet altijd
in de auto. We hebben de oplossing voor u! Scootpallet.nl verhuurt scootmobielen in Beekse Bergen, zodat u ook mobiel bent.

Informatie over de scootmobiel

U kunt een scootmobiel voor gebruik in Beekse Bergen via deze website. Met een begrensde scootmobiel (max 6km per uur)en de vooraf uitgebreide instructies van onze instructeurs (mocht u geen ervaring hebben), kunt u zorgeloos genieten van een dagje Beekse Bergen. Wij gebruiken grote scootmobielen van het merk Sunrise Medical Sterling Elite, inclusief een kruk steunhouder, Een beensteun aanvragen is ook mogelijk. Bij verhuur voor meerdere dagen wordt er een acculader meegeleverd om de scootmobiel ‘s nachts op te kunnen laden.

Beekse Bergen is goed toegankelijk

Wellicht bent u tijdelijk slecht ter been, of misschien bent u thuis ook scootmobiel gebruiker: in Beekse Bergen is de scootmobiel verhuur voor iedereen toegankelijk. En de Beekse Bergen zelf is dat ook! De autosafari kunt u natuurlijk gewoon vanuit de auto doen (deze is ook niet toegankelijk voor scootmobiel gebruikers, vanwege de wilde dieren). De wandelsafari is wel te volgen met uw gehuurde scootmobiel van Scootpallet. Zelfs de safariboot en safaribus zijn rolstoelvriendelijk.

Zo geniet u met z’n allen van safaripark Beekse Bergen!