Skip to content

Scootmobiel huren in de Efteling

Wij leveren al binnen een half uur!

Het plannen van een meerdaags bezoek aan het pretpark in Kaatsheuvel wordt nog leuker wanneer mobiliteit geen zorg meer is. Een scootmobiel huren voor de Efteling zorgt ervoor dat uw dagje uit niet alleen magisch is, maar ook nog eens zorgeloos. Deze service is perfect voor iedereen die de wonderen van het park wil ervaren zonder zich zorgen te maken over lange afstanden lopen of mobiliteitsbeperkingen.

Ervaar vrijheid in het park met scootmobiel huren

Wanneer u of iemand in uw gezelschap moeite heeft met lopen, biedt het huren van een scootmobiel de ideale oplossing. Onze scootmobielen zijn begrensd op een veilige snelheid van 6 km/u en zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen om uw bezoek aan het park onvergetelijk te maken. U krijgt vooraf uitgebreide instructies van onze ervaren instructeurs, zodat zelfs beginners met vertrouwen op pad kunnen.

Selecteer de gewenste locatie

Selecteer de gewenste datum

Maak de reservering compleet

Locatie

Efteling Loonsche Land

Vanaf: 20,00

Beschrijving

 

 

Efteling hotel

Vanaf: 20,00

Beschrijving

 

 

Efteling park

Vanaf: 20,00

Efteling Bosrijk

Vanaf: 20,00

Beschrijving

 

 

Kwaliteit en comfort met Scootmobiel Huren Efteling

Scootpallet kiest bewust voor kwalitatieve scootmobielen van het merk Sunrise Medical Sterling Elite, die niet alleen groot en robuust zijn, maar ook voorzien zijn van handige extra’s zoals een kruksteunhouder. Op uw verzoek kunnen wij de scootmobiel uitrusten met een beensteun, zodat u verzekerd bent van optimaal comfort tijdens uw avontuur in de Efteling.

Geen verborgen kosten bij Scootpallet

Bij ons zijn er geen bijkomende kosten of borg vereist voor het huren van een scootmobiel. Dit maakt een scootmobiel huren voor de Efteling een transparante en zorgeloze keuze. Speciaal voor gasten van Villa Pardoes bieden wij zelfs een gratis scootmobiel gedurende hun verblijf. Zo kan iedereen, ongeacht de situatie, volop genieten van alles wat het pretpark te bieden heeft.

Ophalen van uw gereserveerde scootmobiel

Het is mogelijk om scootmobielen op te halen en terug te brengen op verschillende locaties in en rondom het park. De afleverlocaties zijn:

  • Bussen Parkeerplaats
  • Kiss & Ride
  • Bosrijk
  • Efteling Hotel
  • Landal Greenparks
  • Guesthouse Hotel
  • Alle B&B in Kaatsheuvel

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze service als u op een andere locatie in Kaatsheuvel verblijft.

Het is mogelijk om onze scootmobielen vanaf 09:00 uur op te halen bij de locaties Bosrijk, Loonsche Land en Efteling Hotel. Voor Landal Greenparks, Guesthouse Hotel, alle B&B in Kaatsheuvel en andere verblijflocaties in Kaatsheuvel is het mogelijk om vanaf 10:00 uur uw gereserveerde scootmobiel op te halen.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over het huren van een scootmobiel bij Scootpallet.nl.

Bij een huur van meerdere dagen zit er een lader bij de scootmobiel, zodat u de scootmobiel de volgende dag weer volop kunt gebruiken.

Ja, dit kost €5,00 extra per dag.

Vanaf 16 jaar mag je een scootmobiel huren.

Ja, de gehuurde scootmobielen zijn verzekerd.

Ja, deze verhuren wij ook. Dit zijn deelbare scootmobielen die in een auto passen.

Nee, per dag. Dit betekent dat de gehuurde scootmobiel uiterlijk een uur na sluitingstijd ingeleverd moet worden op de laatste dag van reservering.
Wat kost het huren van een scootmobiel voor meerdere weken?
We kunnen een aangepaste prijs hanteren voor een speciale periode. Vraag naar de mogelijkheden door ons een e-mail te sturen naar [email protected].

Dat is niet erg. Denk er wel aan om ons dan te bellen op (+31) 0644 50 60 70.

Dit kan op de locatie waar u deze hebt ontvangen. We vragen u om een half uur voor het inleveren te bellen naar (+31) 0644 50 60 70.

Wij kunnen deze leveren bij de bussen parkeerplaats en bij de Kiss & Ride.

Dit mag tot een uur na sluitingstijd van het park of anders overeengekomen.

Dit kan enkel op aanvraag. Dit kan door ons een e-mail te sturen naar [email protected]. We zullen zo snel als mogelijk reageren op uw e-mail.

Ja, wij bieden ook scootmobielen aan tot 200 kilogram. Deze zijn €10,00 duurder per dag.

Ja, als u door bijvoorbeeld het herstel van een blessure of een operatie tijdelijk een scootmobiel wilt huren, kan dit. Wij kunnen, zolang de voorraad strekt, binnen 48 uur leveren.

Eenvoudig reserveren en betalen

Uw scootmobiel staat klaar bij aankomst in het pretpark na het eenvoudig invullen van ons aanvraagformulier hieronder. Voordat de reservering volledig is, dient u online te betalen (via iDeal). Na het invullen van het formulier en de betaling ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag, met daarin onder andere de datum en tijdstip van uw reservering.

Het huren van een scootmobiel voor uw dagje uit symboliseert vrijheid en toegankelijkheid.

Of u nu de adembenemende attracties wilt ervaren of simpelweg wilt genieten van de betoverende omgeving, met onze scootmobielen is de magie binnen handbereik. Bereid u voor op een onvergetelijk avontuur in het pretpark, vrij van mobiliteitszorgen.

Scootmobiel huren voor meerdere dagen

Het is ook mogelijk om meer dagen een scootmobiel te huren dan in bovenstaande tabel wordt aangegeven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt hiervoor het contactformulier op deze website invullen of ons bellen op telefoonnummer (+31) 0644 50 60 70.

Back To Top