Skip to content

Scootmobiel huren in de Beekse Bergen

Een avontuurlijke dag in Beekse Bergen plannen betekent ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht mobiliteitsbeperkingen, volop kan genieten van de wilde dieren en de prachtige natuur. Bij Scootpallet.nl begrijpen we het belang van inclusiviteit en toegankelijkheid.
Daarom maken wij het mogelijk om gemakkelijk een scootmobiel te huren voor Beekse Bergen, zodat u en uw geliefden zonder zorgen een onvergetelijke dag kunnen beleven.

Scootmobiel huren voor Beekse Bergen: volledige vrijheid

De service scootmobiel huren voor Beekse Bergen van Scootpallet.nl is specifiek ontworpen om uw bezoek aan dit prachtige safaripark zorgeloos te maken. Onze scootmobielen, met een veilige snelheid van 6 km/u, garanderen dat u op een comfortabele manier het park kunt verkennen. Bovendien bieden onze deskundige instructeurs uitgebreide uitleg vooraf, zodat zelfs beginners met vertrouwen kunnen navigeren.

Selecteer de gewenste locatie

Selecteer de gewenste datum

Maak de reservering compleet

Beekse Bergen

Vanaf: 20,00

Beschrijving

 

 

Kwaliteit en gemak

Bij Scootpallet.nl is het onze missie om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw mobiliteitservaring naadloos en plezierig is. Daarom gaan we verder dan het aanbieden van alleen topkwaliteit scootmobielen; we bieden een service die volledig is afgestemd op uw persoonlijke behoeften en comfort. Wanneer u kiest voor een scootmobiel van Sunrise Medical Sterling Elite via ons, krijgt u niet alleen een voertuig dat betrouwbaarheid en duurzaamheid garandeert, maar ook een partner die meedenkt over hoe uw dag zo aangenaam mogelijk kan zijn. Of u nu een rustige dag plant in Beekse Bergen of een meer avontuurlijke route wenst te verkennen, onze scootmobielen en de optionele toevoegingen zoals de beensteun zorgen ervoor dat uw mobiliteit geen enkele beperking vormt voor wat u wilt beleven.

Toegankelijkheid voorop

Een scootmobiel huren voor Beekse Bergen via Scootpallet.nl betekent dat u zich kunt onderdompelen in de unieke ervaringen van dit prachtige safaripark, zonder belemmerd te worden door mobiliteitsuitdagingen. Onze toewijding aan toegankelijkheid zorgt ervoor dat elke attractie binnen uw bereik ligt, of u nu de majestueuze leeuwen van dichtbij wilt zien of de serene schoonheid van de natuur wilt ervaren. Alles is ontworpen met het oog op inclusiviteit, waardoor Beekse Bergen een ideale bestemming is voor iedereen die de wonderen van de natuur wil verkennen zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe ver of moeilijk het is om ergens te komen. Bovendien zijn zelfs de safariboot en -bus rolstolvriendelijk.

Eenvoudig en transparant proces

Het huren van een scootmobiel voor uw dag in Beekse Bergen is bij Scootpallet.nl een fluitje van een cent. Zonder verborgen kosten of borg, en met de scootmobiel klaar voor gebruik bij uw aankomst, zorgen wij voor een vlekkeloze ervaring. Vul simpelweg ons aanvraagformulier in op www.scootpallet.nl en ontvang automatisch een bevestiging van uw reservering. In deze bevestiging staan onder andere de datum en tijdstip van de reservering. Voordat de reservering volledig is, dient u online te betalen (via iDeal).

Afhalen van uw gereserveerde scootmobiel

Het is mogelijk om scootmobiels op te halen en terug te brengen op verschillende locaties in/bij de Beekse Bergen.

De chauffeur komt de scootmobiel afleveren op de volgende locaties:

 • Safaripark: Bij de witte olifant voor de kassa.
 • Safari Resort: Bij het huisje, als dit nummer bij ons bekend is.
 • Safari Hotel: Bij de kamer, als dit nummer bij ons bekend is.
 • Lake Resort: Bij het huisje, als dit nummer bij ons bekend is.

Beleef Beekse Bergen op de best mogelijke manier, zonder dat mobiliteit een beperking vormt. Een scootmobiel huren voor Beekse Bergen bij Scootpallet.nl zorgt ervoor dat u en uw familie of vrienden een onbezorgde en onvergetelijke dag tegemoet gaan, vol met prachtige herinneringen die een leven lang meegaan. Kies voor gemak, comfort en de vrijheid om het avontuur te omarmen.

Met vriendelijke groet,

Scootpallet.nl

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over het huren van een scootmobiel bij Scootpallet.nl.

Bij een huur van meerdere dagen zit er een lader bij de scootmobiel, zodat u de scootmobiel de volgende dag weer volop kunt gebruiken.

Ja, dit kost €5,00 extra per dag.

Vanaf 16 jaar mag je een scootmobiel huren.

Ja, de gehuurde scootmobielen zijn verzekerd.

Ja, deze verhuren wij ook. Dit zijn deelbare scootmobielen die in een auto passen.

Nee, per dag. Dit betekent dat de gehuurde scootmobiel uiterlijk een uur na sluitingstijd ingeleverd moet worden op de laatste dag van reservering.
Wat kost het huren van een scootmobiel voor meerdere weken?
We kunnen een aangepaste prijs hanteren voor een speciale periode. Vraag naar de mogelijkheden door ons een e-mail te sturen naar info@scootpallet.nl.

Dat is niet erg. Denk er wel aan om ons dan te bellen op (+31) 0644 50 60 70.

Dit kan op de locatie waar u deze hebt ontvangen. We vragen u om een half uur voor het inleveren te bellen naar (+31) 0644 50 60 70.

Wij kunnen deze leveren bij de bussen parkeerplaats en bij de Kiss & Ride.

Dit mag tot een uur na sluitingstijd van het park of anders overeengekomen.

Dit kan enkel op aanvraag. Dit kan door ons een e-mail te sturen naar info@scootpallet.nl. We zullen zo snel als mogelijk reageren op uw e-mail.

Ja, wij bieden ook scootmobielen aan tot 200 kilogram. Deze zijn €10,00 duurder per dag.

Ja, als u door bijvoorbeeld het herstel van een blessure of een operatie tijdelijk een scootmobiel wilt huren, kan dit. Wij kunnen, zolang de voorraad strekt, binnen 48 uur leveren.

Scootpallet maakt gebruik van een Track & Trace systeem

Door ruim 8 jaar ervaring bij de Efteling en de Beekse Bergen hebben wij, van Scootpallet dit systeem ontworpen en zagen de vele voordelen die dit met zich meebracht.

Er worden de laatste tijd steeds meer meldingen gemaakt van diefstal van scootmobielen. Scootpallet en Deelscootmobiel.nl hebben hiervoor een oplossing gevonden. Door het contactslot te voorzien van een kaartlezer, wordt het niet meer mogelijk om de scootmobiel zonder pas mee te nemen. Ook is de scootmobiel bij bijvoorbeeld diefstal heel makkelijk weer terug te vinden.

Nog meer pluspunten zijn:

 • U kunt zien waar u heeft gereden.
 • Hoeveel km u per dag heeft afgelegd.
 • Hoeveel km u totaal heeft afgelegd.
 • Hoe de staat van de accu op dat moment is.
 • Hoe de accu is opgeladen.
 • Of de accu vol is bij vertrek..
 • Of de accu aan vervanging toe is.

U maakt van uw scootmobiel een slimme scootmobiel:

 • Beter beveiligde scootmobiel.
 • Dit voorkomt diefstal.
 • U weet altijd waar deze is
 • minder onderhoud en minder kosten

Dit systeem wordt door ons toegepast bij verschillende gemeentes door heel het land, en wordt er samengewerkt met Medipoint, Kersten en Welzorg.

Back To Top