Skip to content

Schade & Onderhoud

Bij Scootpallet.nl weten we hoe belangrijk uw scootmobiel voor u is, het is uw sleutel tot vrijheid en zelfstandigheid. Echter, schade & onderhoud kunnen soms roet in het eten gooien. Of het nu gaat om een klein ongelukje of regulier onderhoud, bij Scootpallet staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij begrijpen dat schade aan uw scootmobiel niet alleen ongemak veroorzaakt, maar ook vragen kan oproepen over de snelheid en kwaliteit van de reparatie. Daarom werken wij samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen om uw scootmobiel snel en efficiënt weer in perfecte staat te herstellen.

Blijf mobiel bij beschadiging

Schade & onderhoud zijn onvermijdelijke aspecten van het bezitten van een scootmobiel, maar met Scootpallet hoeft u zich geen zorgen te maken. Mocht uw scootmobiel onverhoopt beschadigd raken, dan zorgen wij niet alleen voor een deskundige reparatie, maar kunnen wij ook een vervangende scootmobiel leveren, groot of klein, zodat u mobiel blijft terwijl uw eigen scootmobiel wordt gerepareerd. Scootpallet kan dit ook voor u verzorgen. Wij hebben een haal en brengservice voor de onderhoud, maar ook voor herstellen van de scootmobiel na geleden schade.

Ook voor regulier onderhoud

Ook voor regulier onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Onze technici zijn gespecialiseerd in alle soorten onderhoudswerkzaamheden en zorgen ervoor dat uw scootmobiel altijd in topconditie is. Voordat we een scootmobiel afleveren, voeren we altijd een grondige onderhoudsbeurt uit, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw scootmobiel klaar is voor gebruik. Door jaarlijks schade & onderhoud checks uit te laten voeren, garanderen we dat uw scootmobiel veilig en betrouwbaar blijft, zodat u zonder zorgen van uw vrijheid kunt blijven genieten.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over hoe Scootpallet u kan ondersteunen bij schade & onderhoud van uw scootmobiel, of heeft u direct hulp nodig? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op +31 (0)6 44 50 60 70 of door te mailen naar [email protected].

Overzicht van onderhoudsbeurt bij schade & onderhoud

Controlebeurt uitgevoerd door: Scootpallet.nl

Datum:

Merk:

Type:

Bouwjaar:

Serienummer:

O Verlichting gecontroleerd.

O Richtingaanwijzers.

O Gevarenlichten.

O Claxon.

O Banden op slijtage/druk gecontroleerd.

O Lagers en spie van wielen nagezien en assen gesmeerd.

O Alle bouten en moeren van het frame/stoel aangedraaid en afgesteld.

O Alle draaiende en schuivende onderdelen gesmeerd of nagezien.

O Speling stuurkolom nagezien en afgesteld,

O Elektrische bedrading nagezien op slijtage.

O Controle van koolborstels en schoonmaken collectoren.

O Controle van de motorrem.

O Uitlijningvoorwielen gecontroleerd/afgesteld.

O Controle functioneren acculader.

O Contact punten accu nazien/schoonmaken.

O Accutest rechts: ……ah

O Accutest links:  ……ah

O Proefrit als eindcontrole.

O Foto’s

 

Uitgevoerd door:

Aanvraagformulier onderhoudsbeurt
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top